Peter die in de tuin, genieten van de mooie vijver.

Tuinman Peter Horsten: de ideale partner voor iedere tuin.

Of het nu gaat om aanleg, advies of tuinverzorging, Tuinman Peter Horsten zorgt ervoor dat uw tuin eruit ziet zoals u wenst.


Tuinonderhoud Tilburg

Tuinman Peter Horsten onderhoudt uw tuin vakkundig & betaalbaar

Tuinman Peter Horsten is de juiste vakman voor tuinonderhoud in Tilburg. Hij tuiniert zoals het hoort: uw wensen en behoeften staan centraal en gemaakte afspraken worden nagekomen. Zo ziet uw tuin er weer keurig verzorgd uit, en kunt u zorgeloos genieten van uw tuin, die door Peter’s inspanningen optimaal tot zijn recht komt. Want een tuin moet geen bron van stress zijn, maar een plek zijn waar u kunt ontspannen en genieten. De zorg voor uw tuin neemt Peter u uit handen, en wel voor een zeer aantrekkelijk tarief.

Goedkoper dan een hovenier

Voor veel werkzaamheden in de tuin is zeker niet nodig om een hoveniersbedrijf in te schakelen. Snoeien, gras maaien, beplanten en tuinaanleg zijn zaken die Peter uitstekend voor u kan uitvoeren. Of u nu een tuinman zoekt die iedere week uw gras komt maaien of een tijdelijke tuinhulp voor de zwaardere klussen, zoals spitten: Peter draait ook daarvoor zijn hand niet om. Peter voert alle werkzaamheden overigens zelf uit: een prettig idee om te weten dat degene met wie u afspraken maakt, ook degene is die ze nakomt. Voor tuinaanleg en tuinverzorging in Tilburg is Peter Horsten dus de aangewezen persoon.

Tuinonderhoud Tilburg: wat kost het?

Bent u benieuwd wat uw tuinonderhoud zou kosten? Neem dan gerust contact op met Peter. Dit kan telefonisch, via e-mail of via het contactformulier. Tijdens de persoonlijke en geheel vrijblijvende kennismaking kan hij al uw vragen beantwoorden.

Contact opnemen met Peter


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

20140208_151423

Peter Horsten
Oosterhoutseweg 83
4941 WX Raamsdonksveer

(+31) 06-30151039