Peter die in de tuin, genieten van de mooie vijver.

Tuinman Peter Horsten: de ideale partner voor iedere tuin.

Of het nu gaat om aanleg, advies of tuinverzorging, Tuinman Peter Horsten zorgt ervoor dat uw tuin eruit ziet zoals u wenst.


Tuinonderhoud Breda

Voor tuinonderhoud in Breda is tuinman Peter Horsten voor u de juiste vakman. Hij tuiniert zoals het hoort: uw wensen en behoeften staan centraal en gemaakte afspraken worden nagekomen. Zo komt uw tuin er weer keurig verzorgd uit te zien en kunt u zorgeloos genieten van een tuin die optimaal tot zijn recht komt. Want een tuin moet een plek zijn waar u kunt ontspannen en genieten, geen bron van stress. Die zorgen neemt Peter u uit handen, en wel voor een zeer aantrekkelijk tarief.

Goedkoper dan een hovenier

Voor veel werkzaamheden in de tuin is het niet per se nodig om een hoveniersbedrijf in te schakelen. Snoeien, gras maaien, beplanten en tuinaanleg zijn bijvoorbeeld zaken die Peter uitstekend voor u kan uitvoeren. Of u nu een tuinman zoekt die iedere week uw gras komt maaien of een tijdelijke tuinhulp voor de zwaardere klussen, zoals spitten: Peter draait ook daar zijn hand niet voor om. Alle werkzaamheden voert hij overigens zelf uit: voor u een prettig idee om te weten dat degene met u afspraken maakt, ook degene is die ze nakomt. Voor tuinverzorging in Breda is Peter Horsten dus de aangewezen persoon.

Tuinonderhoud: kosten

Bent u benieuwd wat het tuinonderhoud gaat kosten? Neem dan even contact op met Peter. Dit kan telefonisch, via e-mail of via onderstaand contactformulier. Tijdens de persoonlijke en geheel vrijblijvende kennismaking kan hij al uw vragen beantwoorden.

Contact opnemen met Peter


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

20140208_151423

Peter Horsten
Oosterhoutseweg 83
4941 WX Raamsdonksveer

(+31) 06-30151039