Peter die in de tuin, genieten van de mooie vijver.

Tuinman Peter Horsten: de ideale partner voor iedere tuin in Waalwijk.

Of het nu gaat om aanleg, advies of tuinverzorging, Tuinman Peter Horsten zorgt ervoor dat uw tuin eruit ziet zoals u wenst. Peter werkt als vakkundige tuinman met veel enthousiasme in Waalwijk en omgeving.


Tuinman Waalwijk

Bent u op zoek naar een vakkundige, enthousiaste en ervaren tuinman in Waalwijk? Voor aanleg van een nieuwe tuin, advies over uw tuin, of voor tuinonderhoud? Peter Horsten is de ideale tuinman in Waalwijk. Peter is een vakkundige en betrouwbare tuinhulp die graag met u meedenkt, zijn werk vol enthousiasme uitvoert, en uw wensen altijd centraal stelt. Hij neemt de zorg van het tuinieren van u over, zodat u zelf tijd en energie overhoudt om van uw tuin te genieten, hoe groot of klein deze ook is.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Veel klussen op het gebied van tuinverzorging hoeven niet door een hovenier te worden uitgevoerd, maar kunnen prima door een tuinman worden gedaan. Het grote voordeel van een tuinman is dat de kwaliteit niet onder doet voor die van een hoveniersbedrijf, maar de tarieven een stuk lager liggen. Beplanting, spitten, bemesten en grasmaaien zijn bijvoorbeeld dingen waarmee Peter u uitstekend kan helpen. Peter Horsten voert deze klussen met minstens evenveel precisie en vakkundigheid uit. En dat tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief.

Peter: uw tuinman in Waalwijk

Peter regelt alles zelf, van de eerste kennismaking tot aan de uitvoering van de werkzaamheden. Zo weet u van tevoren precies wie er in uw tuin aan de slag gaat. U betaalt niet voor dure tussenpersonen, maar alleen voor het werk waar u daadwerkelijk iets aan heeft. Peter is een deskundige en betrokken tuinman die werkt vanuit zijn liefde voor het vak. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en tarieven? Neem dan gerust contact op: telefonisch, via e-mail of via het onderstaande contactformulier.

Contact opnemen met Peter


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

peter-zijn-bus

Peter Horsten
Oosterhoutseweg 83
4941 WX Raamsdonksveer

(+31) 06-30151039