Peter die in de tuin, genieten van de mooie vijver.

Tuinman Peter Horsten: de ideale partner voor iedere tuin.

Of het nu gaat om aanleg, advies of tuinverzorging, Tuinman Peter Horsten zorgt ervoor dat uw tuin eruit ziet zoals u wenst.


Tuinman Tilburg

Zoekt u een tuinman in Tilburg? Peter Horsten is uw vakkundige en betaalbare tuinhulp in Tilburg. Heeft u te weinig tijd om veel aandacht besteden aan uw tuin, of heeft u juist structureel tuinhulp nodig voor een langere periode? Wat uw redenen en behoeften ook zijn, Peter Horsten biedt u altijd een geschikte oplossing op maat.

Persoonlijke hulp en advies

Wie weet heeft u behoefte aan adviezen en voorbeelden bij het snoeien van uw struiken, of bent u benieuwd naar de ideale bemesting voor uw tuin: Peter verstaat zijn vak als geen ander en zal u met alle plezier uitleg geven over de verschillende technieken die hij gebruikt. Hoe uw tuin er ook uitziet, Peter biedt u graag de helpende hand als u een tuinhulp zoekt in Tilburg. Snoeien, spitten, bemesten, schoffelen, grasmaaien, enzovoorts, Peter is van vele markten thuis.

Uw wensen staan centraal

Peter Horsten luistert naar uw persoonlijke behoeften en wensen, maakt duidelijke afspraken met u en voert de werkzaamheden altijd in overleg met u uit. Zo heeft u optimaal plezier van uw tuin. En daar is een tuin toch uiteindelijk voor bedoeld! Voor een goedkope tuinman in Tilburg hoeft u dus niet verder te zoeken: bij Peter Horsten bent u aan het juiste adres als u professionele hulp nodig heeft in de tuin. Neem gerust contact met hem op om de verschillende mogelijkheden te bespreken, via e-mail of telefoon, of via het onderstaande contactformulier.

Wilt u weten wat Peter voor uw tuin kan betekenen?


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

peter-zijn-bus

Peter Horsten
Oosterhoutseweg 83
4941 WX Raamsdonksveer

(+31) 06-30151039