Peter die in de tuin, genieten van de mooie vijver.

Tuinman Peter Horsten: de ideale partner voor iedere tuin in Terheijden.

Of het nu gaat om aanleg, advies of tuinverzorging, Tuinman Peter Horsten zorgt ervoor dat uw tuin eruit ziet zoals u wenst. Peter werkt met veel enthousiasme als tuinman in Terheijden en omgeving. 


Tuinman Terheijden

Bent u op zoek naar een vakkundige, enthousiaste en ervaren tuinman in Terheijden? Neem dan contact op met Peter Horsten. Voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Terheijden is hij de juiste tuinman. Peter is een vakkundige en betrouwbare vakman die met u meedenkt, zijn werk vol overgave doet, en altijd rekening houdt met uw wensen. Hij neemt de zorg voor uw tuin op zich, zodat u zelf tijd en energie overhoudt om van dat prachtige stuk groen om uw woning te kunnen genieten, hoe groot of klein het ook is.

Hoge kwaliteit, lage prijs

Het leuke aan een tuinman is, dat de kwaliteit niet onderdoet voor die van een hoveniersbedrijf, maar de prijs ondertussen wel een groot stuk lager ligt. Peter Horsten voert werkzaamheden in uw tuin met minstens evenveel vakkundigheid en precisie uit als een hovenier: beplanting, schoffelen, snoeien, grasmaaien en spitten zijn dingen waarmee Peter u uitstekend van dienst kan zijn. Hij hanteert hiervoor aantrekkelijke tarieven.

Een betrouwbare en voordelige vakman

Een ander groot voordeel is dat Peter alles zelf regelt: van de eerste kennismaking tot aan de uitvoering van de werkzaamheden is Peter uw aanspreekpunt. Zo weet u zeker wie er in uw tuin aan de slag gaat. U betaalt bovendien alleen voor het ‘echte’ werk in de tuin: niet voor dure managers en tussenpersonen. Voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Terheijden moet u dus bij Peter Horsten zijn: een betrokken en deskundige tuinman, die werkt vanuit zijn liefde voor het vak. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en tarieven? Neem dan contact op met Peter: telefonisch, via het contactformulier of via e-mail.

Contact opnemen met Peter


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

peter-zijn-bus

Peter Horsten Oosterhoutseweg 83 4941 WX Raamsdonksveer

(+31) 06-30151039