Peter die in de tuin, genieten van de mooie vijver.

Tuinman Peter Horsten: de ideale partner voor iedere tuin.

Of het nu gaat om aanleg, advies of tuinverzorging, Tuinman Peter Horsten zorgt ervoor dat uw tuin eruit ziet zoals u wenst. 


Tuinman Raamsdonksveer

Bent u op zoek naar een enthousiaste, vakkundige en ervaren tuinman in Raamsdonksveer? Neem dan contact op met Peter Horsten. Voor tuinonderhoud in Raamsdonksveer is hij voor u de juiste tuinman. Peter is een betrouwbare tuinhulp die met u meedenkt, die rekening houdt met uw wensen en die zijn werk vol overgave doet. Hij neemt de zorg voor uw tuin op zich, zodat u zelf tijd en energie overhoudt om van dat prachtige stuk groen om uw woning te kunnen genieten, hoe groot of klein het ook is.

Vergelijkbare kwaliteit, lagere prijs

Het leuke van een tuinhulp is, dat de kwaliteit niet onderdoet voor die van een hoveniersbedrijf, maar de prijs wel. Veel klussen op het gebied van tuinverzorging hoeven namelijk niet per se door een hovenier te worden uitgevoerd. Peter Horsten voert dergelijke werkzaamheden met evenveel precisie en vakkundigheid uit. Beplanting, snoeien, spitten en gras maaien zijn bijvoorbeeld dingen waarmee Peter u uitstekend kan helpen tegen een aantrekkelijke vergoeding.

Een betrouwbare en voordelige vakman

Bovendien regelt Peter alles zelf, van de eerste kennismaking tot de uitvoering van de werkzaamheden. Zo weet u zeker wie er in uw tuin aan de slag gaat en betaalt u alleen voor werk waar u daadwerkelijk iets aan heeft: niet voor dure tussenpersonen. Voor tuinonderhoud in Raamsdonksveer moet u dus bij Peter Horsten zijn: een deskundige en betrokken tuinman die werkt vanuit liefde voor het vak. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en de tarieven? Neem dan contact op met Peter: dit kan telefonisch, via e-mail of via het onderstaande contactformulier.

Contact opnemen met Peter


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

peter-zijn-bus

Peter Horsten
Oosterhoutseweg 83
4941 WX Raamsdonksveer

(+31) 06-30151039