Peter die in de tuin, genieten van de mooie vijver.

Tuinman Peter Horsten: de ideale partner voor iedere tuin in Prinsenbeek.

Of u nu op zoek bent naar een vakman voor aanleg, advies of verzorging van uw tuin, Tuinman Peter Horsten zorgt ervoor dat uw tuin eruit ziet zoals u wenst. Hij werkt vol enthousiasme als tuinman in Prinsenbeek en omstreken.


Tuinman Prinsenbeek

Bent u op zoek naar een enthousiaste, vakkundige en ervaren tuinman in Prinsenbeek? Neem dan contact op met Peter Horsten. U zult er geen spijt van krijgen: voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Prinsenbeek is hij de juiste vakman. Peter is een vakkundige en betrouwbare tuinman die zijn werk met enthousiasme doet, graag met u meedenkt, en altijd rekening houdt met uw wensen. Hij neemt de zorg voor uw tuin op zich, zodat u zelf tijd en energie overhoudt zelf vooral van uw tuin te kunnen genieten, hoe groot of klein deze ook is.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Het leuke aan een tuinman is, dat de kwaliteit van het werk niet onderdoet voor dat van een hoveniersbedrijf, maar dat de prijzen wel een heel stuk lager liggen. Peter Horsten voert, tegen een lager tarief, de werkzaamheden in uw tuin met minstens evenveel vakkundigheid en precisie uit als een hovenier. Onder andere beplanting, schoffelen, snoeien, grasmaaien en spitten zijn werkzaamheden waarmee Peter u uitstekend van dienst kan zijn.

Peter als aanspreekpunt

Een groot voordeel is dat Peter alles zelf regelt: van de eerste kennismaking tot aan de uitvoering van de werkzaamheden. Zo weet u van tevoren precies wie er in uw tuin aan de slag gaat. U betaalt bovendien alleen voor het werk in de tuin: niet voor dure managers en tussenpersonen.

Voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Prinsenbeek moet u dus bij Peter Horsten zijn: een betrokken en deskundige tuinman, die werkt vanuit zijn liefde voor het vak. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en tarieven? Neem dan contact op met Peter: telefonisch, per e-mail of via het onderstaande contactformulier.

Wilt u meer weten?


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

peter-zijn-bus

Peter Horsten
Oosterhoutseweg 83
4941 WX Raamsdonksveer

(+31) 06-30151039