Peter die in de tuin, genieten van de mooie vijver.

Tuinman Peter Horsten: de ideale partner voor iedere tuin in Oosterhout.

Bent u op zoek naar een betrouwbare vakman voor tuinverzorging, advies of de aanleg van een nieuwe tuin? Tuinman Peter Horsten zorgt ervoor dat uw tuin eruit komt te zien zoals u wenst. Peter werkt al geruime tijd met veel enthousiasme als tuinman in Oosterhout en omstreken.


Tuinman Oosterhout

Bent u op zoek naar een vakkundige, enthousiaste en ervaren tuinman in Oosterhout? Neem dan contact op met Peter Horsten. Voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Oosterhout is hij de juiste tuinman. Peter is een betrouwbare vakman die met u meedenkt, zijn werk vol overgave doet, en altijd rekening houdt met uw wensen. Hij neemt de zorg voor uw tuin op zich, zodat u zelf tijd en energie overhoudt om van dat prachtige stuk groen om uw woning te kunnen genieten, hoe groot of klein het ook is.

Hoge kwaliteit, lage prijs

Het leuke aan een tuinman is, dat de kwaliteit niet onderdoet voor die van een hoveniersbedrijf, maar de prijs tegelijkertijd wel een stuk lager ligt. Peter Horsten voert werkzaamheden in uw tuin met minstens evenveel precisie en vakkundigheid uit als een hovenier: beplanting, snoeien, schoffelen, spitten en grasmaaien zijn dingen waarmee Peter u uitstekend van dienst kan zijn, tegen een aantrekkelijke vergoeding.

Een betrouwbare en voordelige vakman

Een ander groot voordeel is dat Peter alles zelf regelt. Van de eerste kennismaking tot aan de uitvoering van de werkzaamheden: Peter is uw aanspreekpunt. Zo weet u zeker wie er in uw tuin aan de slag gaat. U betaalt bovendien alleen voor werk waar u daadwerkelijk iets aan heeft: niet voor dure tussenpersonen. Voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Oosterhout moet u dus bij Peter Horsten zijn: een deskundige en betrokken tuinman die werkt vanuit liefde voor het vak. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en de tarieven? Neem dan contact op met Peter: telefonisch, via het contactformulier of via e-mail.

Meer informatie of een vrijblijvende kennismaking?


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

peter-zijn-bus

Peter Horsten
Oosterhoutseweg 83
4941 WX Raamsdonksveer

(+31) 06-30151039