Peter die in de tuin, genieten van de mooie vijver.

Tuinman Peter Horsten: de ideale partner voor iedere tuin.

Of het nu gaat om aanleg, advies of tuinverzorging, Tuinman Peter Horsten zorgt ervoor dat uw tuin eruit ziet zoals u wenst.


Tuinman Made

Peter Horsten: de ideale tuinman in Made

Bent u op zoek naar een vakkundige tuinman in Made, die u kan helpen bij het aanleggen, renoveren en/of onderhouden van uw tuin? Peter Horsten is een enthousiaste, vakkundige en ervaren tuinman. Hij denkt graag met u mee, doet zijn werk vol enthousiasme, en stelt altijd uw wensen centraal. Peter neemt de zorg voor uw tuin van u over. Zo houdt u zelf tijd en energie overhoudt om van het prachtige stuk groen rond uw woning te genieten. Hoe groot of klein dat ook is.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Een van de grote voordelen van Peter is dat de kwaliteit die hij levert niet onderdoet voor die van een hoveniersbedrijf, maar zijn tarieven wel een stuk lager liggen. Beplanten, bemesten, schoffelen, spitten, snoeien en grasmaaien zijn dingen waarmee Peter u uitstekend kan helpen. Hij voert deze klussen met grote precisie en vakkundigheid uit. En dat tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief.

Peter: uw betrouwbare aanspreekpunt

Peter regelt alles zelf, van de eerste kennismaking tot aan de uitvoering van de werkzaamheden. Prettig voor u: zo weet u van tevoren precies wie er aan de slag gaat in uw tuin. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en tarieven? Neem dan gerust contact op: telefonisch, via e-mail of via het onderstaande contactformulier.

Bent u benieuwd wat Peter voor uw tuin kan betekenen?


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

20140208_151423

Peter Horsten
Oosterhoutseweg 83
4941 WX Raamsdonksveer

(+31) 06-30151039