Peter die in de tuin, genieten van de mooie vijver.

Tuinman Peter Horsten: de ideale partner voor iedere Gorcumse tuin.

Of het nu gaat om aanleg, advies of tuinverzorging, Tuinman Peter Horsten zorgt ervoor dat uw tuin eruit ziet zoals u wenst. Peter werkt met al geruime tijd met veel enthousiasme als tuinman in en rond Gorinchem.


Tuinman Gorinchem

Tuinman Peter Horsten: uw vakkundige tuinman in Gorinchem

Bent u op zoek naar een vakkundige, enthousiaste en ervaren tuinman in Gorinchem? Voor tuinonderhoud in Gorinchem is Peter Horsten de geschikte tuinman. Peter is een betrouwbare tuinhulp die graag met u meedenkt, uw wensen centraal stelt, en zijn werk vol enthousiasme uitvoert. Hij neemt de zorg voor uw tuin graag op zich, zodat u zelf tijd en energie overhoudt om van dat prachtige stuk groen om uw woning te kunnen genieten, hoe groot of klein het ook is.

Vergelijkbare kwaliteit, lagere prijs

Een van de grote voordelen van een tuinman is, dat de kwaliteit niet onderdoet voor die van een hoveniersbedrijf, maar de tarieven een stuk lager liggen. En dat kan u een hoop geld besparen. Veel klussen op het gebied van tuinverzorging hoeven namelijk niet door een hovenier te worden uitgevoerd, maar kunnen prima door een tuinman worden gedaan. Peter Horsten voert deze klussen met minstens evenveel precisie en vakkundigheid uit. Beplanting, spitten, bemesten en grasmaaien zijn bijvoorbeeld dingen waarmee Peter u uitstekend kan helpen. En dat tegen een aantrekkelijk tarief.

U weet precies waar u aan toe bent

Peter regelt alles zelf, van de eerste kennismaking tot aan de uitvoering van de werkzaamheden. Zo weet u van tevoren wie er in uw tuin aan de slag gaat. U betaalt niet voor dure tussenpersonen, maar alleen voor werk waar u daadwerkelijk iets aan heeft.

Peter is een deskundige en betrokken tuinman die werkt vanuit zijn liefde voor het vak. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die Peter u kan bieden, en welke tarieven daarbij horen? Neem dan gerust contact op met Peter: telefonisch, via e-mail of via het onderstaande contactformulier.

Contact opnemen met Peter


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

peter-zijn-bus

Peter Horsten
Oosterhoutseweg 83
4941 WX Raamsdonksveer

(+31) 06-30151039