Peter die in de tuin, genieten van de mooie vijver.

Tuinman Peter Horsten: de ideale partner voor iedere tuin in Geertruidenberg.

Bent u op zoek naar een vakman voor tuinaanleg, tuinadvies of tuinverzorging? Tuinman Peter Horsten zorgt ervoor dat uw tuin eruit ziet zoals u wenst. 


Tuinman Geertruidenberg

Bent u op zoek naar een vakkundige, enthousiaste en ervaren tuinman in Geertruidenberg? Welkom bij Peter Horsten. Voor tuinonderhoud in Geertruidenberg is hij de aangewezen tuinman. Peter is een betrouwbare tuinhulp die met u meedenkt, altijd werkt vanuit uw wensen en zijn werk vol enthousiasme en overgave doet. Hij neemt de zorg voor uw tuin op zich, zodat u zelf tijd en energie overhoudt om van dat prachtige stuk groen om uw woning te kunnen genieten, hoe groot of klein het ook is.

Vergelijkbare kwaliteit, lagere prijs

Veel hoveniersbedrijven hanteren erg hoge prijzen. Het leuke van een tuinhulp is, dat de kwaliteit niet onderdoet voor die van een hoveniersbedrijf, maar de tarieven een stuk lager liggen. En dat kan u een hoop geld besparen. Veel klussen op het gebied van tuinverzorging hoeven namelijk niet per se door een hovenier te worden uitgevoerd: Peter Horsten voert deze klussen met evenveel precisie en vakkundigheid uit. Beplanting, snoeien, spitten en grasmaaien zijn bijvoorbeeld dingen waarmee Peter u uitstekend kan helpen. En dat tegen een bijzonder aantrekkelijke vergoeding.

Peter als betrouwbaar en vakkundig aanspreekpunt

Peter regelt alles zelf, van de eerste kennismaking tot aan de uitvoering van de werkzaamheden. Zo weet u vantevoren wie er in uw tuin aan de slag gaat en betaalt u alleen voor werk waar u daadwerkelijk iets aan heeft, en niet voor dure tussenpersonen. Kortom, voor tuinonderhoud in Geertruidenberg moet u bij Peter Horsten zijn: een deskundige en betrokken tuinman die werkt vanuit zijn liefde voor het vak. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en tarieven? Neem dan gerust contact op met Peter: dit kan telefonisch, via e-mail of via het onderstaande contactformulier.

Meer weten?


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

peter-zijn-bus

Peter Horsten
Oosterhoutseweg 83
4941 WX Raamsdonksveer

(+31) 06-30151039