Peter die in de tuin, genieten van de mooie vijver.

Tuinman Peter Horsten: de ideale partner voor iedere tuin in Dongen.

Of het nu gaat om aanleg, advies of tuinverzorging, Tuinman Peter Horsten zorgt ervoor dat uw tuin eruit ziet zoals u wenst. Peter werkt al geruime tijd in en buiten Dongen aan zijn grootste passie: tuinen.


Tuinman Dongen

Bent u op zoek een geschikte tuinman in Dongen? Peter Horsten is een vakkundige, enthousiaste en ervaren tuinman. Hij werkt al geruime tijd als tuinman in en rond Dongen. Peter denkt graag met u mee, doet zijn werk vol enthousiasme, en stelt altijd uw wensen centraal. Hij neemt de zorg van het tuinieren van u over, zodat u zelf tijd en energie overhoudt om van het heerlijke stuk groen rond uw woning te genieten, hoe groot of klein het ook is.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Een van de grote voordelen van een tuinman is dat de kwaliteit niet onder doet voor die van een hoveniersbedrijf, maar de tarieven wel een stuk voordeliger zijn. Beplanting, bemesten, schoffelen, spitten en grasmaaien zijn bijvoorbeeld dingen waarmee Peter u uitstekend kan helpen. Peter Horsten voert deze klussen met grote precisie en vakkundigheid uit. En dat tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief.

Peter: uw tuinman in Dongen

Een ander voordeel is dat Peter alles zelf regelt, van de eerste kennismaking tot aan de uitvoering van de werkzaamheden. Zo weet u van tevoren precies wie er aan de slag gaat in uw tuin, en is Peter precies op de hoogte van uw wensen. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en tarieven in Dongen? Neem dan gerust contact op: telefonisch, via e-mail of via het onderstaande contactformulier.

Contact opnemen met Peter


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

peter-zijn-bus

Peter Horsten
Oosterhoutseweg 83
4941 WX Raamsdonksveer

(+31) 06-30151039