Peter die in de tuin, genieten van de mooie vijver.

Tuinman Peter Horsten: de ideale partner voor iedere tuin.

Of het nu gaat om aanleg, advies of tuinverzorging, Tuinman Peter Horsten zorgt ervoor dat uw tuin eruit ziet zoals u wenst.


Tuinman Breda

Zoekt u een tuinman in Breda? Peter Horsten is uw betrouwbare en betaalbare tuinhulp in Breda. Misschien kunt u door tijdgebrek even iets minder aandacht besteden aan uw tuin, of heeft u juist structureel tuinhulp nodig voor een langere periode. Wat de redenen en behoeften ook zijn, Peter Horsten biedt u altijd een oplossing op maat.

Persoonlijke hulp en advies

Wie weet heeft u behoefte aan adviezen en voorbeelden bij het snoeien van uw struiken: Peter verstaat zijn vak als geen ander en zal u met alle plezier uitleg geven over de verschillende technieken die hij gebruikt. Zo heeft een hulp in de tuin nog meer waarde, want u leert er ook nog eens ontzettend veel van. Wat uw situatie ook is, Peter biedt u graag de helpende hand als u een tuinhulp zoekt in Breda. Snoeien, spitten, schoffelen, grasmaaien, enzovoorts, hij is van vele markten thuis.

Uw wensen staan centraal

Peter Horsten luistert naar uw persoonlijke behoeften en wensen, maakt duidelijke afspraken met u en voert de werkzaamheden in overleg met u uit. Zo heeft u optimaal plezier van uw tuin, want daar is een tuin toch uiteindelijk voor bedoeld! Voor een goedkope tuinman in Breda hoeft u dus niet verder te zoeken: bij Peter Horsten bent u aan het juiste adres als u professionele hulp nodig heeft in de tuin. Neem via het contactformulier, e-mail of telefonisch contact met hem op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Bent u benieuwd wat Peter voor uw tuin kan doen?


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

peter-zijn-bus

Peter Horsten
Oosterhoutseweg 83
4941 WX RAAMSDONKSVEER

(+31) 06-30151039