Peter die in de tuin, genieten van de mooie vijver.

Tuinhulp Peter Horsten is de ideale partner voor iedere tuin.

Of het nu gaat om aanleg, advies of tuinverzorging, Tuinman Peter Horsten zorgt ervoor dat uw tuin eruit ziet zoals u wenst.


Tuinhulp Peter Horsten: Uw hulp in de tuin!

Zoekt u een ervaren, vriendelijke en vooral deskundige tuinhulp? Een tuinman die luistert naar uw wensen, met u meedenkt en ervoor zorgt dat uw tuin er weer netjes en verzorgd uitziet? Neem dan contact op met Peter Horsten, uw onmisbare hulp in de tuin.

Tuinwerk op maat

Er kunnen verschillende redenen zijn om gebruik te maken van de diensten van een tuinman. Tijdgebrek, lichamelijke beperkingen of misschien wel de behoefte aan het advies van een vakman: iedere situatie is weer anders en Peter levert daarom ook altijd maatwerk.

Een scala aan mogelijkheden

Of u nu een tuinhulp zoekt om wekelijks uw gazon bij te houden, of juist een hulp in de tuin om af en toe een lap grond om te spitten: Peter biedt u graag hulp bij het tuinieren. Hij voert alle werkzaamheden zelf uit en u kunt erop vertrouwen dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Uiteraard is het ook mogelijk om samen met hem aan het werk te gaan: op die manier leert u zelf ook nog handige technieken bij en is het werk sneller af. Vakkundige hulp bij tuinonderhoud hoeft niet duur te zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de tarieven? Vul dan het contactformulier in, stuur een e-mail of bel Peter even: hij voorziet u met alle plezier van alle gevraagde informatie.

Geïnteresseerd in wat Peter voor uw tuin kan doen?


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

peter-zijn-bus

Peter Horsten
Oosterhoutseweg 83
4941 WX RAAMSDONKSVEER

(+31) 06-30151039