Peter heeft bij ons boompjes geplaatst, grond omgespit en gras aangelegd. Echt een tuinman in hart en nieren! Hij denkt met je mee, werkt netjes af, afspraak = afspraak en hij is zeker niet duur. Een aanrader voor iedereen die extra (deskundige) handen in de tuin nodig heeft.

Peter, ik heb je de afgelopen jaren ervaren als een deskundig vakman, die zíet wat moet gebeuren. We kunnen zelfs goed samen werken in de tuin. Twee handen maken licht werk en je leert me de kneepjes van het vak. Als je bent geweest is alles perfect: de borders prachtig en de paden schoner dan ik ze kan vegen:-). Maar bovenal waardeer ik jouw hulpvaardigheid en humor! Dankjewel!

Bij deze willen wij je laten weten, dat we heel tevreden zijn over de manier waarop je ons hebt geholpen met de tuin. Je inzet en harde manier van werken, heeft indruk gemaakt. Daarbij de plezierige samenwerking, door je persoonlijke inzet is zeker een rede om in het vervolg te vragen of je ons weer wilt komen helpen met het onderhoud van onze tuin.